Звездата на Хелс Китчън Реджеп Бадев се замеси в много грозен

...
Звездата на Хелс Китчън Реджеп Бадев се замеси в много грозен
Коментари Харесай

Реджеп от Хелс китчън е спипан в нелегална търговия

Звездата на " Хелс Китчън "  Реджеп Бадев се замеси в доста противен скандал, в който се намеси и регионална дирекция по сигурност на храните.  

Случай на незаконна търговия с хранителни продукти в гараж в Пловдив е установен от Областната дирекция по сигурност на храните. От този гараж е зареждал с хранителни артикули своя бус-мобилна кухня спечелилият в риалити шоуто Hell`s Kitchen България (2020 г.) Реджеп Бадев.

" Сигналът, който ни бе препратен от Общинския инспекторат, е от " БГ Домоуправител ". В него се споделя, че в гараж се правят действия като депозиране и обработка на хранителни артикули ", казва д-р Диана Спасова, отдел " Контрол на храните " в ОДБХ - Пловдив пред plovdiv24.bg.

" В развой на изясняване на въпроса ви сме, защото това изисква и допълнитела информация и най-вероятно информация и от други Областни дирекции по сигурност на храните, както и от чиновниците на Министерство на вътрешните работи ", съобщи тя във връзка слуховете, че Реджеп е зареждал храната си от въпросния гараж.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР